Kırşehir'de yeni atama

Ahi Evran Üniversitesi'ni başarılı isimlerinden Öğr. Gör. Mehmet Özdemir, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atandı.

Kırşehir'de yeni atama
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ahi Evran Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Özdemir’in İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atanmasının ardından Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Özdemir’i makamına davet etti. 2 Mart 2018 tarihinde gerçekleşen görüşmede Rektör Karakaya, Öğr. Gör. Mehmet Özdemir’e yeni görevinde başarılar diledi.

Ahi Evran Üniversitesi'nde görev yaptığı süre içerisinde hem akademik hem de idari anlamda başarılı çalışmalar yapan Öğr. Gör. Mehmet Özdemir’in yeni göreviyle birlikte Kırşehir’e önemli katkılar sağlayacağını belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, görevi boyunca özverili çalışmalarından dolayı Öğr. Gör. Mehmet Özdemir’e teşekkür ederek plaket verdi.

Kırşehir için yapılacak her katkıya emek vermekten mutlu olacaklarını ifade eden Özdemir, Rektör Karakaya’ya verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.