Liderlerin bayram programı belli oldu

Türkiye, Ramazan Bayramı'nı karşılamaya hazırlanırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve siyasi parti genel başkanlarının bayram programları netleşti.

Liderlerin bayram programı belli oldu
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram boyunca resmi bir programı olmadığı için ailesiyle birlikte Ankara dışında bayramı geçirecek. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ise bayramı İstanbul'da geçirecek.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bayramı ailesiyle birlikte memleketi Manisa'da geçirecekken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise bayram süresince Ankara'da olacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ankara'da bayramı karşılayacakken, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan İstanbul'da olacak.

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları Adana'da, Tuncer Bakırhan Ankara'da olacaklar. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici bayramın ilk gününü memleketi Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde geçirecek, ikinci gün ise partisinin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcoğlu'nun kabrini ziyaret edip genel merkezde partililerle bayramlaşacak.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bayramı Ankara'da karşılayacak ve üçüncü gün genel merkezde partililerle bayramlaşacak. DSP Genel Başkanı Önder Aksakal İzmir'de, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise memleketi Afyonkarahisar'da olacaklar.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bayramı memleketi Yalova'nın Elmacık köyünde geçirecek. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu İstanbul'da, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise Ankara'da ailesiyle bayramı karşılayacaklar. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, bayramın ilk gününü Ankara'da, sonraki günlerini ise Diyarbakır ve Batman'da geçirecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.