MHP'de yeni dönem grup toplantısı: Devlet Bahçeli'den Cumhur İttifakı vurgusu!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) grup toplantısı, Devlet Bahçeli önderliğinde gerçekleşti.

MHP'de yeni dönem grup toplantısı: Devlet Bahçeli'den Cumhur İttifakı vurgusu!
Yayınlanma:

MHP lideri Devlet Bahçeli, yeni 'A Takımı'nın belirlenmesinin ardından partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli, ''Yeni yüzyılda Türkiye ekonomisini zincirlerinden kurtarmalıyız'' ifadelerini kullanarak ekonomi açıklaması yaptı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında önemli değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, yerel seçimlerle ilgili olarak milletin iradesine saygı duyduklarını ve demokrasiye bağlılıklarının sözde değil özde olduğunu vurguladı.

YEREL SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

MHP'nin Türkiye ve Türk milletine adanmış bir parti olduğunu belirten Bahçeli, siyasetçilerin değil seçmenlerin mutluluğunu hedeflediklerini dile getirdi. Türk milletinin geleceği için mücadele ettiklerini ve Türkiye'nin yüzyıllık hedeflerine ulaşma gayretlerinin sürdüğünü ifade etti.

Partisinin sorumluluğunun bilincinde olduklarını ve yapacakları konusunda kararlı olduklarını belirten Bahçeli, vizyonsuz olanların umutsuzluğa kapılabileceğini ancak Türkiye'yi hak ettiği gelişmişlik seviyesine çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Milliyetçiliğin çağın birikimi olan gelişmeleri birlikte yaşatmayı ve değerlendirmeyi esas aldığını dile getiren Bahçeli, Türkiye'nin daha ileri bir noktaya taşınması için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurguladı.

YENİ ANAYASA AÇIKLAMASI

Ters akıntılara göğüs germeliyiz. Türk siyaset yapısını taleplere göre yeniden ele almalı, yeni anayasa ile taçlandırmalıyız. Türk devrinde insanımızın mutlu olacağı dönemin kapılarını el birliği ile açmalıyız. Sosyal ve ekonomik ihtiyaçlara cevaplar hazırlayarak kalıcı reformları hayata geçirmeliyiz. Fiyat ve finansal istikrarı artırarak, adil ve insani paylaşımı canlandırarak Türkiye ekonomisini zincirlerinden kurtarmalıyız.

Bunu yapacak irade MHP ve Cumhur ittifakında mevcuttur. Kısır çekişmeleri bir kenara bırakmalıyız. Türkiye hepimizindir, hepimizin ortak vatanı. Farklı başkentlerin sunduğu kurtuluş reçetelere Türkiye'yi bir adım öteye götüremez.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.