Ramazan ayının favori lezzetleri sıralandı!

Ramazan ayı boyunca, iftar ve sahur vakitlerinde Türkiye'nin dört bir yanından binlerce kullanıcının tercihleri incelendiğinde, belirli yemeklerin öne çıktığı görüldü. Online yemek siparişi platformları tarafından yapılan analizler, iftarda tavuk yemeklerinin başı çekerken, sahurda ise lahmacunun favori olduğunu ortaya koydu.

Ramazan ayının favori lezzetleri sıralandı!
Yayınlanma:

Kullanıcıların iftar saatlerinde en çok tercih ettiği yemekler arasında tavuk tantuni dürüm ilk sırayı alırken, ardından tavuk döner dürüm ve Adana dürüm takip etti. Tatlı tercihinde ise fırın sütlaç, zirvedeki yerini korurken, ikinci sırayı künefe aldı.

MERCİMEK ÇORBASI ZİRVEDE

Mercimek çorbası, iftar menülerinin vazgeçilmezi olmaya devam ederken, tavuk suyu çorba ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada ise kelle paça çorbası kendine yer buldu.

SAHURDA EN ÇOK LAHMACUN TERCİH EDİLDİ

Sahur vakitlerinde ise online sipariş veren kullanıcıların tercihinde lahmacun başı çekerken, onu tavuk tantuni ve döner dürüm izledi. Çorbalarda ise mercimek ve tavuk suyu çorba yine ilk sıraları korurken, üçüncü sırada ezogelin çorbası yer aldı.

SOĞUK BAKLAVA SAHURDA LİDERLİĞİ ALDI

Tatlılarda ise son yıllarda popüler olan soğuk baklava, sahur vakitlerinde ilk sıraya yükselerek, künefe ve fırın sütlaçı geride bıraktı.

Ramazan ayının bereketini sofralarına yansıtan kullanıcılar, GetirYemek aracılığıyla en sevdikleri yemekleri kolaylıkla sipariş ederek, iftar ve sahur sofralarını zenginleştirmeye devam ediyorlar.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.