Şevket Çoruh'un dizisi reytinglere yenik düştü

"Arka Sokaklar" dizisiyle tanınan Şevket Çoruh'un yeni projesi beklenen ilgiyi göremedi. NOW TV ekranlarında yayınlanan "Korkma Ben Yanındayım" dizisi final yapacak.

Şevket Çoruh'un dizisi reytinglere yenik düştü
Yayınlanma:

Uzun yıllar boyunca "Arka Sokaklar"ın Mesut karakteriyle izleyicilerin sevgisini kazanan deneyimli oyuncu Şevket Çoruh, bu yıl FOX TV'de "Korkma Ben Yanındayım" adlı dizide rol aldı. Ancak, İnci'nin babası karakterini canlandırdığı bu yapımda istenilen başarıyı yakalayamadı.

Dizinin düşük reytingleri nedeniyle final yapma kararı alındı.

Kanalların yeni yayın dönemi için hazırlıklara başlamasıyla birlikte, bu sezon hangi dizilerin devam edeceği merak konusu olurken, final haberleri de gelmeye başladı. "Korkma Ben Yanındayım" dizisi de bu sezonu finalle tamamlayacak. MedYapım imzalı dizi, 7. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Kulislerden sızan bilgilere göre, NOW'un yeni sezonunda devam edecek iki dizisinin "Hudutsuz Sevda" ve "Kızıl Goncalar" olduğu belirtiliyor. Diğer diziler ise "Yabani", "Gaddar", "Şahane Hayatım" ve "Kirli Sepeti" isimleriyle, beklenmedik bir gelişme olmazsa sona erecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.