Sezgin Tanrıkulu'ndan THY ve AJET'e ücretli ikram çağrısı

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Türk Hava Yolları'nın iştiraki AnadoluJet'in yeni oluşturulan "AJet"e devredilmesinin ardından ikramların kaldırılmasına tepki gösterdi.

Sezgin Tanrıkulu'ndan THY ve AJET'e ücretli ikram çağrısı
Yayınlanma:

Tanrıkulu, Türk Hava Yolları'nın kamuya ait bir şirket olduğunu vurgulayarak, "Anadolu'nun dört bir yanına uçuş gerçekleştiren, kamuya ait olan bir havayolu şirketinde su ve çay ikramlarının nasıl ücretli hale getirilebileceğini anlamak mümkün değil. Bu kadar mı düşüldü? Bir saatlik bir yolculukta su ve çay ikramı tasarruf edilecek bir konu değildir; hatta şehirler arası otobüs yolculuklarında bile bu ikramlar ücretsizdir, bu durum ayıp" dedi.

İkramların tekrar ücretsiz olması çağrısında bulunan Tanrıkulu, "Bu nedenle, Türkiye'nin farklı şehirlerinden Ankara'ya veya İstanbul'a seyahat eden vatandaşlarımıza daha önce ikram edilen çayın ve suyun artık para karşılığında satılması kabul edilemez bir uygulamadır. Türk Hava Yolları ve Ajet yetkililerine sesleniyorum; bu uygulamadan vazgeçin ve vatandaşlarımızı mağdur etmeyin" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.