Şimdi de Seçil Erzan suç duyurusunda bulundu!

Eski Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın Ponzi dolandırıcılığıyla gündeme gelmesiyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Erzan, aralarında Semih Kaya'nın da bulunduğu beş kişi hakkında "tefecilik" suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu.

Şimdi de Seçil Erzan suç duyurusunda bulundu!
Yayınlanma:

Halk TV'den Dinçer Gökçe'nin haberine göre, Erzan'ın iddialarına göre Semih Kaya, 4 milyon 275 bin dolar, menajer Fırat Özdemir ise 2 milyon 420 bin dolar fazla para almış. Semih Kaya'nın bu fazla parayla Bodrum'da bir villa aldığı belirtiliyor.

Ayrıca, Erzan'ın kuzeni Tanın Yılmaz ile iş kadını eşi Merve Özer Yılmaz'a yönelik suçlamaları da dikkat çekiyor. Erzan, Merve Özer Yılmaz'ın kendisine saldırdığını ve Rolex marka saati dahi zorla çıkarttığını iddia ediyor.

Bununla birlikte, Edirne Barosu'na üye avukat Türkay Gümülcineli de Erzan tarafından suç duyurusunda bulunulan isimlerden biri oldu. Erzan'ın ailesi için yaptırdığı lüks evin icraya konulduğu ve bu kişinin evi satışa çıkardığı belirtiliyor. Ancak Erzan'ın avukatları, bu kişiye bir borcun olmadığını ve usulsüz işlemler yapıldığını savunarak satışın iptali için dava açtı.

Seçil Erzan'ın dolandırıcılık iddialarıyla ilgili detaylar ve suçlamaların devam eden süreçte daha da netleşmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.