Yolcu otobüsü alev alev yandı!

Kocaeli'den İzmir'e giden bir yolcu otobüsü, Bursa-İstanbul yolu Orhangazi Tüneli girişinde alev topuna döndü. Alevleri fark eden otobüs şoförü, hızla aracını sağ şeride çekerek 35 yolcuyu tahliye etti. Ancak kısa sürede alevler tüm otobüsü sardı ve alev topuna dönüştü.

Yolcu otobüsü alev alev yandı!
Yayınlanma:

Koaceli'nden İzmir'e giden bir yolcu otobüsü alev alev yandı. Otobüs içinde bulunan 35 yolcu kısa sürede tahliye edildi.

OTOBÜSTEN GERİYE HURDA PARÇALARI KALDI

Olay yerine yapılan ihbar üzerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alınırken, otobüsten geriye hurda parçaları kaldı.

Yangın sırasında tünele kaçan 2 yolcunun dumandan etkilendiği öğrenildi. Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahale sonrasında herhangi bir hayati tehlikenin bulunmadığı belirtildi. Trafik, yangın söndürme ve inceleme çalışmaları nedeniyle yaklaşık 2 saat süreyle durduruldu.

Olay anı, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedilirken, yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.