Camide gözaltına alınan "yerli örümcek adam" ilk kez konuştu

Hatay’ın İskenderun ilçesinde, 28 yaşındaki Ayaz Koç, örümcek adam kostümüyle camiye gittiğinde, yaşadığı olayları anlattı. Sosyal medyada gündeme gelen görüntülerle ilgili açıklamalarda bulunan Koç, Türkiye'nin çeşitli yerlerini gezerek ve deprem bölgelerindeki çocukları eğlendirerek tanınıyor.

Camide gözaltına alınan "yerli örümcek adam" ilk kez konuştu
Yayınlanma:

Yerli örümcek adam olarak bilinen Koç, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Hatay’ın İskenderun ilçesinde bulunan Kaptan Paşa Camii'nde bayram namazı kılmak için geldiğinde, kostümünü çıkarmak istememesi üzerine kolluk kuvvetleri tarafından dışarı çıkarılmıştı. Bu olayın cep telefonuyla kaydedilmesi ülke genelinde dikkat çekti.

DEPREMZEDE ÇOCUKLARI GÖNÜLLÜ OLARAK EĞLENDİRİYOR

Koç, örümcek adam kostümünü çocukları eğlendirmek amacıyla giydiğini belirterek, “Asrın felaketi 6 Şubat depremi herkes tarafından biliniyor. Bu depremin ardından anneme ve babama kostüm aldırıp deprem bölgelerine gitmeyi planladım. Oradaki çocuklara destek olacaktım. Anneme örümcek adam kıyafeti aldırıp deprem bölgelerine gittim. Trabzon’dan Hatay’a geldim. Burada tanınırım ve gönüllü olarak buradayım; çocukları eğlendirmek, onlarla oyun oynamak, halkı selamlamak ve moral vermek için geldim” dedi.

orumcek-adam.jpg

İMAMIN HABERİ VAR

Koç, namaz kılmak için imamdan izin aldığını iddia ederek, “Bayram sabahı kalktım, yüzümü yıkadım ve örümcek adam kostümümü giyip camiye gittim. Beni görenler fotoğraf ve video çektiler. Cami içinde beni tanıyan birçok kişi vardı. Camiye girer girmez imam beni gördü. Yüzümü gösterdim ve izin istedim. İmam, insanları rahatsız etmeden fotoğraf ve video çekebileceğimi söyledi. Vaaz sırasında çekildim ve dışarı çıkarıldım. İdaremde izler var. Kimliğime baktılar ve adli sicilimin temiz olduğunu gördüler. Sonra beni hastaneye götürdüler. Bu talihsiz olayı yaşadım” diye konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.