Atlantis Mağazacılar Günü’nü tatlandırdı

Ankara Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, bu özel günde AVM içerisinde hizmet veren mağaza çalışanlarını unutmadı.

Atlantis Mağazacılar Günü’nü tatlandırdı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, bu özel günde AVM içerisinde hizmet veren mağaza çalışanlarını unutmadı. “Her alışverişte binlerce müşterinin yüzünde kalan o eşsiz tebessüm; sizin eseriniz. İyi ki varsınız...” mesajını özel olarak hazırlanan çikolata kutularına yerleştiren yönetim, tek tek her mağazayı gezerek çalışanlara hediyelerini takdim etti.

Bu sürpriz karşısında oldukça şaşıran Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi çalışanları, bu özel günde hatırlanmanın mutluluğunu yaşadı. Hediyelerin verilirken yüzlerde oluşturduğu tebessüm minik bir prodüksiyon çalışmasıyla her zaman hatırlanabilecek anı videosuna dönüştürülerek sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Yüksek etkileşimiyle ses getiren çalışma Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin çalışanlarına verdiği değeri bir kez daha gösterdi. Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Batıkent’lilerin; hipermarketten tekstile, elektronikten yapı ürünlerine, yeme-içmeden eğlenceye kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, birçok yerli ve ulusal markaya ev sahipliği yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.