AK Parti içinden "ıstakoz" eleştirisi

AK Parti'li Şebnem Bursalı'nın Monaco'da ıstakoz yediği fotoğraf paylaşımına parti içinden gelen eleştiriler devam ediyor.

AK Parti içinden "ıstakoz" eleştirisi
Yayınlanma:

Eski Milletvekili Miroğlu, bu konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak "Milletvekili, bir sosyal medya fenomeni gibi davranamaz" diyerek tepki gösterdi.

Bayram tatili sürecinde toplu taşıma araçlarının ücretsiz olması nedeniyle ailesiyle Eminönü'nü ziyaret eden ve "Pahalı olduğu için biraz gezebiliyoruz" diyen 17 yaşındaki gencin ve babasının "Bir balık ekmek bile yiyemiyoruz" şeklindeki sözleri gündemde yerini korurken, AKP İzmir Milletvekili ve Dijital Mecralar Komisyonu Üyesi Şebnem Bursalı'nın Monaco Yat Kulübü'nde ıstakoz yediği fotoğrafı paylaşması parti içinden tepki almaya devam ediyor.

Bursalı'ya eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, AKP Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ve AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci'nin ardından bu kez de AKP'den 25 ve 26'ncı dönem milletvekili ve AK Parti MKYK üyesi Orhan Miroğlu'dan tepki geldi. Miroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Milletvekili seçilmişseniz özel hayatınız ve başka vasıflarınızla kamuoyunun önünde yaşamayı kabullenmişsiniz demektir. Milletvekili bir sosyal medya fenomeni gibi davranamaz" ifadelerini kullandı.

Miroğlu, Bursalı'ya yönelik tepkisinde, bir milletvekilinin sorumluluğunun yasama yılıyla sınırlı olmadığını ve milletvekilinin ülkesine karşı ahlaki ve vicdani sorumluluğunun ömür boyu devam ettiğini belirtti. Ayrıca, milletvekilliğinin bir meslek grubuyla eşdeğer olmadığını ve milletvekillerinin özel hayatlarına ilişkin anları kamuoyuyla paylaşsa da bunun ifşa etmek anlamına gelmemesi gerektiğini vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.