AK Parti ve Yeniden Refah bayramlaştı: Bizim yüzümüzden kaybettiğiniz yer yok çok şükür

Ankara'da Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde, siyasi parti temsilcileri arasındaki bayram ziyaretleri devam ediyor. Bu çerçevede, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi de siyasi partileri ağırladı.

AK Parti ve Yeniden Refah bayramlaştı: Bizim yüzümüzden kaybettiğiniz yer yok çok şükür
Yayınlanma:

Gelen heyetleri, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu, STK ile İlişkiler Başkan Yardımcısı Seçim Aydın, Kadın Kolları'ndan Kevser Vural Yıldız ve Ayşegül Kapukaya karşıladı.

AKP'den Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, AKP Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Derya Öztekin ve AKP Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Salih Aydın'dan oluşan heyet, YRP'yi ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Zeynep Yıldız, heyetini takdim ederken, "Genç bir heyet olarak buradayız. Fark ettik ki, hepimiz 1992 doğumluyuz" dedi. Ayrıca, binanın kendilerinde olumlu anılar uyandırdığını belirterek, "Yandaki camiyi çok net hatırlıyorum. Bu duygudaşlık, bu paylaşım, bu ortak bellek bence fevkalade değerli" şeklinde konuştu. Yıldız, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını iletti ve AKP'nin çalışmalarına değindi.

YRP Genel Başkan Yardımcısı Uğurlu ise sohbet sırasında siyasete girerek, "Seçimlerde başarı elde ettik, üçüncü parti olduk. Televizyonda izlediğimiz AKP taraftarı birçok gazeteci şunu söylediler; 'Hiçbir yerde YRP yüzünden AKP belediye kaybetmedi.' Bundan biz rahatladık, mutlu olduk. Bizim yüzümüzden kaybettiğiniz belediye yok çok şükür" dedi.

Ayrıca, AKP Ankara Milletvekili Zeynep Kılıç, YRP'nin İBB Başkanı Mehmet Altınöz'ün erken seçim açıklamalarıyla ilgili bir soruya şu şekilde yanıt verdi: "Yerel seçimlerle genel seçimleri her zaman farklı değerlendirmek gerektiğini savunduk. Cumhurbaşkanımız seçimlerin ardından yaptığı konuşmada bunu ifade etti. Milletimizden genel seçimde yetki aldık ve bunu 5 yıl için aldık. Dolayısıyla milletimizin iradesine sahip çıkmak adına da 5 yıl boyunca bunu sürdüreceğiz. Diğer muhalefet partileri de erken seçim talepleri olmadığını ifade ettiler."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.