CHP'den belediyeler için 'farklı' bir uygulama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, partinin belediye başkanlarına yönelik yeni bir uygulama yapılacağını duyurdu. Aytekin, partinin Edremit ilçesinde bulunan Balıkesir Belediyesi'ni ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, CHP'li belediyelerin performansını daha etkin bir şekilde değerlendireceklerini ve destekleyeceklerini belirtti.

CHP'den belediyeler için 'farklı' bir uygulama!
Yayınlanma:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, göreve yeni seçilen Belediye Başkanı Mehmet Ertaş'ı tebrik ederken, CHP'nin belediyelerinin yönetimini sürekli olarak takip edeceklerini ve eksiklikleri tamamlayacaklarını vurguladı.

BELEDİYELERE ÖZEL BİR BİRİM KURULACAK

Özel bir birim kurulacağını duyuran Aytekin, bu birimin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı başkanlığında, deneyimli siyasetçi Yılmaz Büyükerşen'in koordinatörlüğünde çalışacağını ifade etti. Uzmanlardan oluşacak bir yerel yönetim istişare birimi olarak tasarlanan bu birimin, her altı ayda bir belediyelerin performansını sahada gerçekleştirilecek anketlerle ölçeceğini ve vaatlerin yerine getirilip getirilmediğini izleyeceğini belirtti.

Aytekin'in açıklamalarına göre, belediyelerin her altı ayda bir bir "karnesi" olacak. Bu değerlendirmede, yapılan işlerin destekleneceği ve halk nezdinde olumsuz karşılanan işlerin düzeltileceği ve iyileştirileceği ifade edildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.