Eski İYİ Parti Genel Sekreteri: Erdoğan, Akşener'le Millet İttifakı’na sızdı

İYİ Parti, yerel seçimde aldığı yenilginin ardından üst düzey istifalar ve genel başkan Meral Akşener'in aday olmayacağı seçimli genel kurul kararıyla sarsılmış durumda. Ancak tartışmalar henüz sona ermiş değil.

Eski İYİ Parti Genel Sekreteri: Erdoğan, Akşener'le Millet İttifakı’na sızdı
Yayınlanma:

İYİ Parti'nin kurucu genel sekreteri Aytun Çıray, 14 Mayıs seçiminde kendi isteğiyle milletvekili adayı olmayıp ardından partiden istifa eden isimlerden biri olarak, "6'lı Masa" sürecine ilişkin çarpıcı iddialarda bulundu.

Halk TV'de yapılan bir yayına katılan Çıray, 14 Mayıs öncesinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, Meral Akşener aracılığıyla Millet İttifakı'na sızdığını iddia etti.

"Meral Akşener, Recep Tayyip Erdoğan ile yakın temas halindeydi ve 6'lı Masa'dan planlı olarak ayrıldı" ifadesini kullanan Çıray, gazeteci Timur Soykan'ın "Erdoğan tarafından içeri sızmaya dair mi bahsediyorsunuz? Öyle bir mühendislikten mi söz ediyorsunuz?" sorusuna şu şekilde cevap verdi:

"En üst düzeyde içeri sızma olduğuna inanıyorum. Zaman içinde elimizdeki bilgi ve belgeler artacak. Geçmişe dönük olarak baktığımızda, bu aşamada teşhisi artıracak bilgi ve belgelerin yavaş yavaş şekillenmeye başladığını gözlemliyoruz."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.