Fatih Portakal kesinlikle oy vermeyeceği liderleri açıkladı!

Gazeteci Fatih Portakal, "Kesinlikle oy vermeyeceğim liderler belli: baskıcı Erdoğan, Bahçeli ikilisi seçim kaybedip gitmeyi bilmeyen hala koltuklarında oturan Akşener, Kılıçdaroğlu çifti, Oğan ve İnce isimleri artık listemde yok'' dedi.

Fatih Portakal kesinlikle oy vermeyeceği liderleri açıkladı!
Yayınlanma:

Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, "Kesinlikle oy vermeyeceğim liderler belli: baskıcı Erdoğan, Bahçeli ikilisi seçim kaybedip gitmeyi bilmeyen hala koltuklarında oturan Akşener, Kılıçdaroğlu cifti, güvenilmeyecekler sınıfında yer alan Oğan ve İnce isimleri artık listemde yoklar" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimi kazanacaklarını söylemesine rağmen seçimi kaybetti. Gazeteci Yılmaz Özdil ise daha öncesinde Kılıçdaroğlu'nun doğru aday olmadığını ifade etmiş, belediye başkanları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun halkta daha çok karşılığı olduğunu söylemişti. Nitekim Özdil'in dediği gibi oldu ve seçim kaybedildi.

"KİRALIK GAZETECİLERİ CHP KASASINDAN BESLEMEYE DEVAM ETTİĞİ SÜRECE GİTMEZ"

Böyle bir siyasi ortamda muhalif kimliği ile tanınan Yılmaz Özdil'den de dikkat çeken bir çıkış geldi. Twitter hesabından paylaşım yapan Özdil, "Sokakta her gören 'seçim öncesinde tüm söyledikleriniz birebir çıktı, peki Kılıçdaroğlu ne zaman bırakıp gider?' diye soruyor… Muhalif görünümlü kiralık gazetecileri Chp kasasından beslemeye devam ettiği sürece gitmez" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gitmesi için seçmenden ciddi tepki gelirken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da isim vermese de genel başkanlık için hevesli görünüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.