İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Dikbayır, Meral Akşener'i ve İYİ Parti'yi eleştirdi: "Bile bile lades oldu"

İYİ Parti'den istifa ederek bağımsız olarak TBMM'de yer alan Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, katıldığı TV programında Akşener'in ailesi ile ilgili önemli iddialarda bulundu. Bağımsız Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti'yi arka planda yöneten isimleri açıkladı.

İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Dikbayır, Meral Akşener'i ve İYİ Parti'yi eleştirdi: "Bile bile lades oldu"
Yayınlanma:
Güncelleme:

İYİ Parti'den istifa ederek yoluna bağımsız milletvekili olarak devam eden Ümit Dikbayır, tv100'de katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti'nin bile bile lades olduğunu belirten ve kendisinin seçim öncesi büyükşehirlerde İYİ Parti'nin kaybolacağını açıkladığını aktaran Dikbayır, İYİ Parti'nin nerede hata ettiğini açıkladı.

"AKŞENER, DERVİŞOĞLU İÇİN DELEGELERİ ARIYOR"

"İYİ Parti’nin bu ülkeye lazım olduğunu düşünenlerdenim. İYİ Parti’yi çok büyük mücadelelerle kurduk." diye in Dikbayır, partiden ihraç edilmesine sebep olan iftiraların Meral Akşener tarafından da kabul edildiğini belirtti.

Ümit Dikbayır, kongrede Akşener'in aday olmamasını doğru bir karar olarak değerlendirdi ve Meral Akşener'in özel kalemi Esma Bekar'ın Dervişoğlu'nu desteklemek için delegeleri aradığını iddia etti.

İYİ Parti'de Meral Akşener'in çok sayıda kişiyi sosyal medyadan takipten çıkardığı ve engellediği tartışmaları sürerken, Ümit Dikbayır da Akşener tarafından daha önce sosyal medyada engellendiğini açıkladı. Dikbayır, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP ile iş birliği yapmayan İYİ Parti'nin hata yaptığını söyledi ve seçime tek başına girme kararını partinin değil Akşener ailesinin aldığınısiddia etti.

İYİ Parti'de Siyasi İşler Başkanının Meral Akşener'in eşi, Genel Sekreter'in de genel özel kalem müdürü, tanıtım ve medya başkanı olarak da Akşener'in oğlu olduğunu iddia etti. Dikbayır, bir siyasetçinin ailesinin siyasete bu kadar dahil olmasını hata olarak nitelendirdi.

Kongre ile ilgili de konuşan Dikbayır, İYİ Parti'nin ayağa kalkacağını ve Koray Aydın'ın bu ayağa kaldırma işini yapabileceğini belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.