Kılıçdaroğlu: "Ben 12 yıldır parti ile halkı buluşturmak için çalıştım çok bedel ödedim''

Önceki dönem Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı bir televizyon programında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak ''Ben 12 yıldır parti ile halkı buluşturmak için çalıştım, çok bedel ödedim, çok sıkıntı çektim, çok hakarete uğradım'' dedi.

Kılıçdaroğlu: "Ben 12 yıldır parti ile halkı buluşturmak için çalıştım çok bedel ödedim''
Yayınlanma:

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TV100'ün programına açıklamalarda bulundu.

Uğur Dündar ile yaşadığı tartışmaya ilişkin sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, "Söylemem gerekenleri dün mektubumda söyledim, ilave bir cümle kurmak istemem, söylediklerimin arkasındayım." şeklinde konuştu.

"BEN 12 YILDIR PARTİ İLE HALKI BULUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞTIM''

"Bu seçim başarısında sizin büyük payınız var. Ancak sizin adınız anılmıyor. Bu konuyla ilgili hakkınızı teslim etmiyorlar, ne söylersiniz?" sorusuna ise Kılıçdaroğlu, "Ben 12 yıldır parti ile halkı buluşturmak için çalıştım, çok bedel ödedim, çok sıkıntı çektim, çok hakarete uğradım, çok risk aldım ancak millette partiyi buluşturduk. Partimizin ilkelerinden birisi de Halkçılık'tır. Biz partiyi halkla buluşturduk, halkın partisi haline getirdik. Apartman görevlileri ile ilk ben toplantı yaptım." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, taşeron işçilerin sorunlarını gündeme getirerek, muhafazakar dünya ile partiyi barıştırdığını ve milletle devleti barıştırdıklarını vurguladı. Kılıçdaroğlu, buna "Helalleşme" dediklerini ve bu yolda kararlı bir biçimde ilerleyeceklerini, geri dönmeyeceklerini belirterek, milletle devleti barıştırmalarının en büyük başarıları olduğunu dile getirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.