Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde gider ayak 1 milyon liralık çerez

31 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimlerde CHP'nin Manisa'da kazandığı zaferin ardından, MHP'li önceki yönetim döneminde yapılan ödemelerin detayları ortaya çıktı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde gider ayak 1 milyon liralık çerez
Yayınlanma:

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin önceki başkanı Cengiz Ergün döneminde, 26-29 Mart tarihleri arasında toplamda 416 milyon 587 bin TL ödeme yapıldığı açıklandı. CHP'li Ferdi Zeyrek, göreve geldikten sonra yapılan incelemeler sonucunda bu ödemelerin detaylarına ilişkin bir açıklama yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa'nın Nabzı'na yaptığı açıklamada, MHP'li Cengiz Ergün yönetimindeki belediyenin seçim haftası olan 26-29 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleştirdiği 416 milyon 587 bin TL'lik ödemelerin detaylarını paylaştı.

Zeyrek, "Bu ödemeler arasında kuruyemiş faturası için yapılan 1 milyon TL'lik harcama, bayrak alımı için ödenen 1 milyon 300 bin TL gibi tutarlar bulunuyor. Tüm bu harcamaların titizlikle inceleneceğini ve gereken takibin yapılacağını belirtmek isterim. Halkımızın parasını korumak benim en öncelikli görevimdir. Gerekirse her zaman dimdik karşılarında olacağımı, bu paranın savunucusu olacağımı da herkes bilmelidir" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.