Meral Akşener sosyal medyayı salladı!

31 Mart yerel seçimlerinden sonra kurultay kararı alan ve yeniden genel başkanlığa aday olmayacağını açıklayan mevcut İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için destekçileri genel başkanlığı bırakmaması konusunda çağrıda bulundu.

Meral Akşener sosyal medyayı salladı!
Yayınlanma:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimler sonrasında kurultaya gitme kararı vermişti. Yeniden genel başkanlık için aday olmayacağını da açıklayan Akşener'e ilk çağrı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den gelmişti.

ADINA ETİKET AÇILDI SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Bahçeli, Akşener'i görevinden ayrılmamaya davet ederek, partiyi bırakmamasını istemişti. Bu olanlar üzerine parti içerisinde bir takım isimler yeni bir adayın İYİ Parti Genel Başkanı olmasını istersen bazı isimler de Akşener'in partiden gitmesini istemeyerek başkanlığı bırakamaması çağrısında bulundu.

aksener.jpg

Sosyal medya platformlarında #GitmeMeralAkşener etiketi bugünün gündemini oluşturdu. Meral Akşener'e başkanlığı bırakmaması yönünde binlerce mesaj gelirken, Akşener'i destekleyen isimler arasında genel başkan yardımcılarının da olduğu görüldü.

meralaksener1.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.