Ankara amatör tribünü: BAL’da Sincan’dan Eskişehirspor’a çelme, Polatlı Belediyespor seriye bağladı

Ankara’da 4 takım Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 3. Lig’e çıkma mücadelesi veriyor. 14 takımlı ligde tek takım üst lige yükselecek 2 takım ise alt lige düşecek.

Ankara amatör tribünü: BAL’da Sincan’dan Eskişehirspor’a çelme, Polatlı Belediyespor seriye bağladı
Yayınlanma:

DERLEYEN: YASİN ŞAHİN

Ligde rahat konumda bulunan Sincan Belediyespor, ligin kaderini değiştirebilecek bir maçta Eskişehirspor’u ağırladı.

SİNCAN'DAN ESKİŞEHİRSPOR'A ÇELME

3 maçtır kazanan Eskişehirspor son puan kaybını evinde Ankara TKİ’ye karşı almıştı. Ankara’da bu sezon oynadığı ilk maçta Polatlı Belediyespor’a 3-1 yenilen Es- Es, Sincan Belediyespor deplasmanında da galip gelemedi.

31. dakikada Canberk Özçakır Sincan’ı 1-0 öne geçirdi 45+3’te ise Hakan Aydemir beraberliği buldu ve son dakikaları nefes kesen maç 1-1 sonuçlandı.

Eskişehirspor 39 puanla averajla zirvede olsa da Polatlı Belediyespor ikili averajda şu anda önde.

POLATLI HATASIZ İLERLİYOR: ZİRVEDE FARK YOK

Ligde zirve mücadelesi veren 1926 Polatlı Belediyespor ise, Eskişehir’de Yunusemrespor’u 4-0 ile geçti. Ligde hükmen galibiyeti dahil üst üste beşinci galibiyetini alan ve bu maçlarda gol dahi yemeyen Polatlı temsilcisi Cengizhan Avcı (2) Hasan Cankurt ve Uğur Yalçın’ın golleriyle galip geldi ve puanını 39’a çıkardı.

Polatlı Belediyespor bir sonraki maçında Ankara derbisinde Sincan Belediyespor ile karşılaşacak.

Son maçında mağlup olan Ankara TKİ, Karadeniz Ereğli Belediyespor’la karşılaştı. Deplasmanda 51’de Hüseyin Değer ile öne geçmesine rağmen 90+4’te yediği golle yıkılan Ankara TKİ sahadan 2-1 mağlup ayrıldı ve 29 puanla sekizinci sırada kaldı. Ankara TKİ, 7 puanlı Eskişehir Demir’i ağırlayacak.

GÖLBAŞI EVİNDE YENİLMİYOR

Ligde yükselen formuyla rahat bir konuma yerleşen Gölbaşı Belediyespor, Kırşehir GHS’yi 1-0 yenerek evinde namağlup serisini 7 maça çıkardı ve 24 puanla 10. sıraya çıktı. Kırşehir ise 7 puanda kaldı. Gölbaşı Belediyespor bir sonraki maçında lig üçüncüsü Alaplı Belediyespor deplasmanında olacak.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.