Ankaragücü sıkı hazırlanıyor

Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 27. haftasında 21 Mart Cumartesi günü deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile MKE Ankaragücü karşı karşıya gelecek

Ankaragücü sıkı hazırlanıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 27. haftasında 21 Mart Cumartesi günü deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek olan MKE Ankaragücü, bu karşılaşmanın hazırlıklarına Ankaragücü Beştepe Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Geçen hafta sahasında Çaykur Rizespor’u 2-1 yenerek ligde kalma yolunda umut tazeleyen sarı lacivertlilerde hedef Gaziantep deplasmanından puan veya puanlarla dönmek.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde yapılan antrenman yenileme çalışması ile başladı. Ardından dinamik ısınma koşusu ile devam etti. Yapılan pas çalışmasının ardından, ana bölümde taktiksel dayanıklılık çalışması yapıldı. Antrenman soğuma hareketleri ile sona erdi. Antrenmana, Çaykur Rizespor maçında elmacık kemiği kırılan Sedat Ağçay, sakatlığı devam eden Pinto ve Fatih Tultak katılmadı. Sarı lacivertliler bugün yaptığı bir günlük iznin ardından çalışmalarına tekrar devam edecek.

ankaragucu-2-005.jpg

AKÇAY’DAN UYARILAR

Öte yandan sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay antrenman boyunca futbolcularını sık sık uyarıp hata yapmamalarını istedi. Zaman zaman antrenmanın durduran Akçay futbolcularına neler yapmaları gerektiğini uygulamalı olarak gösterip not tutması dikkatlerden kaçmadı. Akçay, “Zorlu bir döneme girdiklerini ve kalan 7 haftada ligde kalmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını ve her maça 3 puan parolası ile çıkacaklarını” belirtti. Akçay, “Bu sıkıntılı dönemde futbolcuların sıkıntılarını anladığını ve virüs nedeniyle yaşanan tedirginlikten dolayı onlara hak verdiğini” ifade etti.

Kaynak:Basın Bülteni

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.