Galatasaray'dan ilk açıklama: U19 takımındaki çocuklara yazık değil miydi?

Turkcell Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'nin 1-0 gerideyken sahadan çekilmesi sonrasında Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, beklenmedik bir durumla karşılaştıklarını ifade ederek açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'dan ilk açıklama: U19 takımındaki çocuklara yazık değil miydi?
Yayınlanma:

Basın mensuplarına konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Böyle bir durumu beklemiyorduk. Saçma sapan aklımıza gelmeyecek bir durumla karşılaştık. Bunlar akıl tutulması." diyerek yaşananları değerlendirdi. Özbek, maç gelirlerinin depremzedelere yardım olarak gönderilmesine karar verdiklerini dile getirdi.

Özbek, Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle maçın ambiyansının bozulduğunu ve genç futbolcuların bu durumdan zarar gördüğünü vurgulayarak, "Ben çok üzüldüm. U19 takımındaki çocuklara yazık değil miydi? Bu çocukları neden kendi amaçlarınıza alet ediyorsunuz!" şeklinde tepkisini dile getirdi.

Şanlıurfa'da gördükleri ilgi ve sevginin de altını çizen Özbek, Türkiye'nin birlik ve beraberlik görmesi gerektiğini ifade etti ve bu fırsatın kullanılmadığını belirtti.

Ayrıca, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) erken seçim kararı almasıyla ilgili olarak da konuşan Özbek, Kulüpler Birliği'nin bu talebini desteklediklerini ve TFF'nin bu yönde karar almasının olumlu olduğunu söyledi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.