Gençlerbirliği’nin inadı sürüyor

Gençlerbirliği en zorlu zamanlarında bile gittiği Boluspor deplasmanından üç puanla dönmeyi başarmıştı. Dün de durum farklı olmadı.

Gençlerbirliği’nin inadı sürüyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER - ÖMERCAN ÖZMEN

Direkt hedef maçı diyebieleceğimiz maçtan başkent ekibi üç puanla ayrıldı. Hem play-off hattındaki rakibini sıralamada altına aldı hem de gelecek haftalar için diğer rakiplere göz dağı vermeyi başardı.

Puan durumunda Eyüpspor ve Göztepe’nin başını alıp gittiği ligde play-off yarışına dönecek haftalar izleyeceğiz. Gençlerbirliği dört hafta önce bu potanın en dezavantajlı takımıyken üçte üç yaparak bir anda kendini yeniden play-off hattında söz sahibi olarak bulmaya başladı.

MELİH BOSTAN: ATIYOR, ATTIRIYOR

Melih Bostan, Sinan Kaloğlu’nun ısrarla kullanmak istemediği Kayode ve Yatabare’nin ardından kupa maçlarında şans verdiği isimdi.. Ancak eğrisi doğrusunu bularak forma bir anda Melih Bostan’a “kaldı.”

Melih bu sezon çıktığı 13 resmi maçta 7 gol attı, bunun da yanında 4 asisti var. Dün Boluspor’u 2-1 yenerken de önce Amilton’ a attırdı, sonra kendi fileleri havalandırdı. Şu an Gençlerbirliği’nde en göze çarpan isim Melih Bostan olsa da Niyazi Akdaş’ın tuhaf sözleşmelerinden biri olarak öne çıkıyor. Gençlerbirliği, Melih’i satmak isterse bonservisinden kazandığının yüzde ellisini Fenerbahçe’ye verecek.

YENİ YÖNETİMDEN DÖRTTE ÜÇ

Osman Sungur yönetiminde ilk maçında beraberlik alsa da daha sonra Gençlerbirliği çıktığı üç maçta üç galibiyet almayı başardı. O maç da yönetime seçildikten bir gün sonra oynanan Şanlıurfaspor maçıydı.

O maçtan bu yana Gençlerbirliği kaybetmiyor. Ödemelerin yapıldığı, futbolcuların yönetimsel olarak daha istikrarlı bir döneme girdiklerini düşünmeleri bu karar da etken olması muhtemel.

Dün oynanan maçta fotoğraflara eski yönetimden isimler de tribünde yer aldığı görüldü. Niyazi Akdaş ve yöneticilerinin protokolde Gençlerbirliği’nin yeni yönetimiyle maçı izlemesi önümüzdeki aylarda yeniden mi kongre var sorusunu sordurmaya başladı ancak Osman Sungur ve yönetiminin “şimdilik” böyle bir niyeti gözükmüyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.