Gençlerde neşeli antrenman

24 Kasım Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını ara vermeden devam ettiriyor.

Gençlerde neşeli antrenman
Yayınlanma:
Güncelleme:

24 Kasım Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını ara vermeden devam ettiriyor. Kırmızı siyahlı ekibin son antrenmanı ısınma hareketleri ve koordinasyon çalışması ile başlayan antrenman daha sonra dar alanda top kapma oyunu ile devam etti. Yaklaşık bir saat süren antrenman son bölümde yapılan jokerli çift kale maç ile tamamlandı. Çift kale maçta futbolcuların ortaya koydukları performans teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun yüzünü güldürdü. Son antrenmana milli takımda yer alan Berat, Rahmetullah, Abdullah, Sessegnon, Abdoualye Diallo ve Sadio Diallo katılmadı.

AHMET OĞUZ ŞOKU

Öte yandan ligin 11’nci haftasında Eryaman Stadı’nda oynanan Kayserispor maçının son dakikalarında sol dizine aldığı sert darbe sonrası sakatlık yaşayan ve maçı güçlükle tamamlayabilen Ahmet Oğuz'un Gençlerbirliği sağlık ekibi tarafından yapılan fizik muayenesi ve sponsor Acıbadem Ankara Hastanesi'nde çekilen MR incelemesi sonucu sol diz iç yan bağında yırtık ve ödem tespit edilmiş olup Ahmet Oğuz’un yaklaşık 3 hafta süreyle takımla çalışmalara katılamayacağı bildirildi.

KIRMIZI KARA MAĞAZA AÇILDI

 İlhan Cavcav Tesisleri içinde yer alan Kırmızı Kara Mağaza yoğun katılımla hizmete açıldı. Taraftarların katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleşene açılışta, Başkan Murat Cavcav oğlu Mert ile törene katılırken, yönetim kurulu üyelerimiz, teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ve teknik ekibimiz, futbolcularımız ve kulüp personelimiz de törende hazır bulundu. Mağazadan oğluyla birlikte alışveriş de yapan başkanımız taraftarlarımızla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Taraftarlarımızın yoğun ilgi gösterdiği açılışta, aldıkları ürünleri futbolcularımız ve teknik ekibimize imzalatmayı unutmadı. Açılışta Mustafa Kemal Atatürk’ün imzası bulunan formalar büyük ilgi gördü.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.