Icardi Süper Kupa'daki 'Alkış'ın nedenini açıkladı!

Fenerbahçe'nin U19 takımının Süper Kupa maçında sahadan çekilmesi ve Mauro Icardi'nin takımı alkışlaması, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. İlk bakışta yanlış anlaşılan bu jestin ardında, Icardi'nin aslında takdir ve destek amacı güttüğü ortaya çıktı.

Icardi Süper Kupa'daki 'Alkış'ın nedenini açıkladı!
Yayınlanma:

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Icardi, sosyal medyada dolaşan yanlış yorumları düzeltmek için yakın çevresiyle görüşlerini paylaştı. Arjantinli yıldız, kesinlikle olumsuz bir tavır veya alaycı bir davranış sergilemediğini vurgulayarak, genç oyuncuları alkışlamak istediğini belirtti.

Icardi'nin aynı gün içinde U19 Ligi'nde maç oynaması ve sonra Fenerbahçe U19 takımına karşı mücadele etmek zorunda kalan genç oyuncuların durumuna duyduğu üzüntü ve empatiyi, bu jestle açıklandı. Arjantinli futbolcu, alkışlarıyla genç oyunculara moral vermeye ve destek olmaya çalıştığını belirtti.

Icardi, "Benim sahadaki oyunculara karşı olumsuz bir tavrım ve davranışım asla olamaz. Onlar kendilerinden isteneni yaptılar, diğeri farklı bir konu. Ben sadece gençleri alkışlamak istedim" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.