İlk raunt Halkbank’ın

Halkbank AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley 1. Etap maçında deplasmanda karşılaştığı Arhavi Voleybol’u 3-0 mağlup ederek ikinci maç öncesi avantajlı bir skorla Ankara’ya dönüyor.

İlk raunt Halkbank’ın
Yayınlanma:
Güncelleme:

Serinin ikinci maçı 25 Aralık saat 19:00’da Ankara Başkent Voleybol Salonu’nda oynanacak.

Arhavi Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Tuncay Kandemir ve Deniz Demir hakem ikilisi yönetti. İlk sete fırtına gibi başlayan Halkbank zayıf rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyarak ilk seti 15-25 alarak 1-0 öne geçti. Bu sette çok atak yapan ve köşe hücumlarında iyi top öldüren Başkent ekibi seti zorlanmadan kazandı.

İkinci sette büyük çekişme yaşandı ev sahibi Arhavi Voleybol başa baş götürdüğü setin sonunda yaptığı basit hatalarla bu seti Halkbank’a kaptırdı. Busette Arhavi iyi direnç gösterdi. Hücumda ilk sete oranla daha yüzdeli oynadılar. Konsantrasyon kaybı yaşayan başkent ekibi, yine de 25-23’le seti aldı ve 2-0 öne geçti. İkinci sette iki takımında zevkli ve keyifli oyunu voleybolseverlere keyifli anlar yaşattı.

Son sete Başkent temsilcisi Halkbank 3-0’lık seri ile başlayıp rakibine adeta nefes aldırmadı. Hücumda büyük üstünlük kuran mavi beyazlılar ilk teknik molaya 12-6 önde girdi. Bloklarda rakibini durduran iyi organize edilen hücum sonunda ilk sette olduğu bu seti de 15-25 alan Halkbank maçtan 3-0 galip ayrılıp ikinci maç öncesi büyük bir avantajla Ankara’ya döndü.

Kaynak:Basın Bülteni

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.