İsmail Kartal: Hak ederek kazandık

Teknik direktör İsmail Kartal, maç sonrası yaptığı açıklamada, takımının ortaya koyduğu performansla haklı bir galibiyet aldığını belirtti.

İsmail Kartal: Hak ederek kazandık
Yayınlanma:

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, sahasında Yukatel Adana Demirspor'u 4-2 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Ülker Stadı'ndaki müsabaka sonrası basın toplantısında konuşan Kartal, oyuncularının yüksek motivasyonla maça çıktıklarını vurguladı. İlk yarının büyük bölümünde sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını ifade eden Kartal, 13 pozisyon bulduklarını ancak bir hatayla gol yiyerek devreyi 1-1 bitirdiklerini söyledi. Ancak devre arasında oyuncularına güçlü oyunlarını sürdürmeleri gerektiğini söylediklerini ve bu doğrultuda mücadele ettiklerini aktardı.

Süper Kupa müsabakasına 19 yaş altı takımıyla çıkılmasına ilişkin konuşan Kartal, yaşanan süreci ve kulüp yönetimiyle yapılan görüşmeleri anlattı. Oyuncularının hepsini bir araya getirerek motivasyonlarını yükselttiklerini ve taraftarlara takımın güçlü oyununu sergileyerek devam etmeleri gerektiğini anlattıklarını belirtti.

Ayrıca, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'a ceza vermesi konusunda da açıklamalarda bulunan Kartal, yaşanan durumu değerlendirdi ve oyuncularının şaşkınlıklarını dile getirdi.

Rade Krunic'in performansının sorulması üzerine Kartal, Krunic'in maça damga vurduğunu ve gelecek maçlarda da performansını artıracağını ifade etti.

Son olarak, takımdaki sakatlık durumlarına da değinen Kartal, sakatlıkların futbolun doğasında olduğunu ancak elimizdeki sağlıklı oyuncularla yola devam edeceklerini söyledi. Sakat oyuncuların Olympiakos maçına yetişeceğini ve diğer oyuncuların da kısa sürede takıma döneceğini umut ettiğini belirtti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.