İsmail Kartal: Sumudica ile muhatap olmak istemiyorum

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki son 16 turunda Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, zaferlerine rağmen saha zemininin zorluk çıkardığını dile getirdi.

İsmail Kartal: Sumudica ile muhatap olmak istemiyorum
Yayınlanma:

Kartal, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, her iki takımın da saha zemininin zorluğundan etkilendiğini belirtti. Zemin nedeniyle iki futbolcunun sakatlık yaşadığını aktaran Kartal, şunları söyledi:

"Oyuncularım sahada pas yapmakta zorlandıklarını, ayaklarının şiştiğini ve ağır zeminin kendileri için büyük bir zorluk olduğunu ifade ettiler. Bu kadar tempolu maçlar için daha iyi saha şartları gerekiyor. Daha düzgün bir zeminde daha iyi futbol oynayabiliriz. Taraftarlarımıza keyifli maçlar izletmek istiyoruz. Bugün her iki takımın oyuncuları da ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. Ancak kötü zemin nedeniyle, futbol oynamak yerine topun kontrolüyle uğraşmak zorunda kaldılar. Sahadaki zeminle ilgili, bu konuda sorumlulukları olan kişilerin daha iyi bakım yapmaları gerekiyor. Gaziantep takımı da iyi bir takım, daha iyi bir zeminde olsalardı onlar da kazanabilirlerdi."

Çeyrek finale yükselmekten mutluluk duyduklarını belirten Kartal, oyuncularını tebrik etti.

Bir gazetecinin, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantep'te oynanan maç sonrasında Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın "Fenerbahçe'nin istediği yerde oynayabiliriz." sözlerine ilişkin sorusuna ise Kartal, "Onunla ilgili bir cevap vermek istemiyorum, üzerinde durmak istemiyorum." şeklinde cevapladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.