Keçiörengücü lige hazır

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren iki Başkent ekibi MKE Ankaragücü ile Keçiörengücü hazırlık maçında karşı karşıya geldiler.

Keçiörengücü lige hazır
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sarı lacivertli ekibin tam kadro sahaya çıktığı maçta mor menekşelerin yeni transferi Jeremy Bokila hem göz doldurdu hem de takımına galibiyeti getiren golü attı.

keciorengucu-11-002.jpg

GENÇ BİR KADRO

Süper Lig’in ilk yarısını hayal kırıklığı ile kapatan Ankaragücü ile bu sene yükseldiği TFF Birinci Ligde büyük bir çıkış yakalayıp ligin ilk yarısını 28 puanla üçüncü sırada bitiren Keçiörengücü, Antalya'nın Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'nde sarı lacivertli ekibin kamp yaptığı otelin sahasında karşı karşıya geldiler. Ankaragücü ilk yarıya Kafkasyalı, Alihan Kubalas, Mahmut Akan, Kaan Uykur, Ender Aygören, Mehmet Sak, Hasan Kaya, Zaur Sadaev, Aydın Karabulut, Moke Abro ve Oskar Scarione 11’i ile çıktı.

keciorengucu-12.jpg

İLK YARIDA GOL YOK

İki takımın dostça ve kardeşçe geçen mücadelesinin ilk yarısından gol sesi çıkmadı. Her iki takım ortaya koydukları futbolla ikinci yarıya tam olarak hazır olmadıklarını gösterdi. İlk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında Ankaragücü’nde Mert Topuz, Ahmet Can Arık, Alperen Kuyubaşı,Mahmut Altınkaya, Sıtkı Ferdi İmdat, Berke Gürbüz, Alperen Özşahin, İbrahim Davşan ve Alper Önal oyuna giren isimler oldu. İkinci yarıda her iki ekipte fazla forma şansı bulamayan oyuncularına yer verdiler.

keciorengucu-13-001.jpg

TEK GOL BOKİLA’DAN

İkinci yarıya iki takımda yedek ve takımda fazla forma şansı bulamayan oyuncularına yer vererek başladı. Ankaragücü daha atak bir futbol sergilemesine karşın Keçiörengücü orta sahayı kalabalık tutup rakip sahada pres yaparak oyunu kontrol etmeye çalıştı. İkinci yarının sonlarına doğru Keçiörengücü aradığı golü buldu. Takıma devre arasında Hatayspor’dan transfer edilen Jeremey Bokila mücadelenin 84’üncü dakikasında ceza sahası dışından güzel bir vuruşla topu Ankaragücü filelerine gönderip takımını 1-0 öne geçirdi. İki takımın karşılık atakları başka gol getirmeyince mücadeleyi Keçiörengücü 1-0 kazanarak ilk hazırlık maçından galip ayrılmasını bildi. İki takımımız ikinci yarı hazırlıklarını bugün yapacakları antrenmanla sürdürecek.

Kaynak:Basın Bülteni

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.