Maliye Piyango’dan Galatasaray’a kredi yok

Galatasaray Kulübü Erkek Voleybol Takımı, Burhan Felek Voleybol Salonu'nda bir turnuva düzenledi

Maliye Piyango’dan Galatasaray’a kredi yok
Yayınlanma:
Güncelleme:

Galatasaray Kulübü Erkek Voleybol Takımı, 2018-2019 sezonu hazırlıkları kapsamında Burhan Felek Voleybol Salonu'nda bir turnuva düzenledi.

Turnuvaya ev sahibi Galatasaray dışında Maliye Piyango, Afyon Belediye Yüntaş ve Arkas Spor Kulübü katılıyor. Günün ilk maçında Maliye Piyango ile Galatasaray karşı kaşıya geldi. Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan mücadelenin ilk setini Maliye Piyango 17-25 önde tamamladı.

Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci setin teknik molasına 4-12 önde giren Maliye Piyango, seti de 18-25 üstün tamamlayarak maçta durumu 2-0’a getirdi. Karşılaşmanın üçüncü setinde de oyunun kontrolünü bırakmayan Maliye Piyango, teknik molayı 7-12; seti ise 22-25 önde tamamlayarak mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

ARKAS ÇOK FARKLI

Turnuvanın ikinci Arkas Spor ile İkbal Afyon Belediye Yüntaş karşılaştı. Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmanın setlerini İzmir ekibi 25-21, 25-16 ve 25-14 kazandı. Arkas Spor üç setin tamamında rakibine file önünde adeta nefes aldırmadı.

Köşe hücumlarından çok etkili olan mavi beyazlılar savunmadan pasöre iyi top getirince sahadan 3-0’lık sonuçla galip ayrılmasını bildi. Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, 3 gün sürecek hazırlık turnuvası kapsamında Afyon Belediye Yüntaş ile karşılaşırken, Maliye Piyango ise Arkas Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.