Okan Buruk Galatasaray'da kalacak mı? Sözleşmesi ile ilgili gelişme!

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un sözleşme durumu gündemdeki en önemli konulardan biri haline gelmişken, başkan Dursun Özbek'in aldığı sürpriz karar merak konusu oldu.

Okan Buruk Galatasaray'da kalacak mı? Sözleşmesi ile ilgili gelişme!
Yayınlanma:

Süper Lig lideri Galatasaray'da 5 futbolcu ile yapılan sözleşme yenilemelerinin ardından gözler Okan Buruk'un durumuna çevrilmişti.

TEK ODAK ŞAMPİYONLUK

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Okan Buruk'un geleceğiyle ilgili netlik kazanması için yönetim yeni bir adım attı. Milliyet'te yer alan haberlere göre, Okan Buruk'un tamamen şampiyonluk odaklı olduğu ve sezon sonunda kontrat talebinde bulunmayacağı öğrenildi. Bu yaklaşım, Galatasaray camiası tarafından büyük takdirle karşılandı ve Buruk'un bağlılığı bir kez daha ortaya konmuş oldu.

Başkan Dursun Özbek'in, yeniden seçilmesi halinde Okan Buruk ile 2 yıllık bir sözleşme yapma isteği dikkat çekiyor. Ayrıca, Buruk'un maaşında da ciddi bir artış öngörülüyor. Bu adımların, Galatasaray'ın geleceği ve başarıları için önemli bir adım olduğu belirtiliyor.

Okan Buruk, Galatasaray'ın başında çıktığı 50 maçta etkileyici bir performans sergileyerek 38 galibiyet elde etti. Bu karşılaşmalarda 6'şar beraberlik ve mağlubiyet yaşayan Buruk, takımıyla birlikte önemli bir çıkış yakalamış durumda.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.