Osman Aşkın Bak'tan Filenin Sultanları'na tebrik

Bak: "Hem İtalya maçında hem de Sırbistan maçında 2-1 geriden gelerek kazandılar. Gerçekten savaştılar. Herkesi tebrik ediyorum"

Osman Aşkın Bak'tan Filenin Sultanları'na tebrik
Yayınlanma:

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek şampiyon olmasına ilişkin, "Hem İtalya maçında hem de Sırbistan maçında 2-1 geriden gelerek kazandılar. Gerçekten savaştılar. Herkesi tebrik ediyorum." dedi.

Bak, yaptığı açıklamada, Avrupa şampiyonu olan Filenin Sultanları'nı tebrik etti.

İtalya maçının ardından bu başarının geleceğine inandıklarını vurgulayan Bak, şu ifadeleri kullandı:

"TÜRKİYE ARTIK VOLEYBOL ÜLKESİ"

"Hem İtalya maçında hem de Sırbistan maçında 2-1 geriden gelerek kazandılar. Gerçekten savaştılar. Herkesi tebrik ediyorum. Federasyon ve yönetimini tebrik ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hem maç öncesi arayıp başarı diledi hem de maç sonrası arayarak tebrik etti. Türk sporuna yapılan yatırımlar var. Salonlarıyla tesisleriyle muhteşem bir Türkiye var. Türkiye artık voleybol ülkesi. Efsane bir takım ortaya çıktı. İnşallah ilk kez kazandığımız Avrupa şampiyonluğunu taçlandıracağız. Olimpiyatta madalya için savaşacağız. Bu takım başarır. Hayırlı olsun bu güzel ülkeye."

Ayrıca Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun da Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı kutladı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nın finalinde Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik etti.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tebrikler Filenin Sultanları. Sırbistan Milli Takımı'nı 3-2 yenerek 2023 CEV Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı yürekten kutluyorum." ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.