Serdar Topraktepe: Kupayı alıp taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, kötü geçen bir sezonun ardından Türkiye Kupası'nı kazanarak taraftarlarını mutlu etmek istediklerini söyledi.

Serdar Topraktepe: Kupayı alıp taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz
Yayınlanma:

Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın saat 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe, müsabaka öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yaptı.

Topraktepe, sözlerine Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'yla ilgili duygularını paylaşarak başladı. Avcı'nın Beşiktaş'ta beraber çalışma imkanı bulduğu her zaman saygı duyduğu ve sevdiği bir büyük olduğunu belirtti. Futbolun konuşulduğu, seyir zevki yüksek bir maç olmasını temenni ettiğini dile getirdi ve Beşiktaş'ın bu sezon sıkıntılı bir dönem geçirdiğini ancak kupada finale çıktıklarını ifade etti. Taraftarları mutlu etmek istediklerini vurguladı.

Geçmişte Beşiktaş'ta futbol oynadığı dönemde hem lig şampiyonluğu hem de Türkiye Kupası kazandığını hatırlatan Topraktepe, hocalık boyutunun çok farklı ve anlatılmaz bir deneyim olduğunu belirtti. Yarınki maçın kazanılması durumunda çok farklı duygular yaşanacağına inandığını ifade etti.

Takımda herkesin oynamak istediğini ve yarınki maçta ne olursa olsun sahada olmak istediklerini söyleyen Topraktepe, oyuncuların durumlarını değerlendirip karar vereceklerini dile getirdi.

Kaptan Necip Uysal'ın Beşiktaş için çok fedakar bir oyuncu olduğunu vurgulayan Topraktepe, takım içinde birlik ve beraberlik sağlayan önemli bir faktör olduğunu belirtti ve onun takımda olmasının çok rahatlatıcı olduğunu söyledi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.