TFF'den şok karar: Trabzon Spor'un cezası düştü!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Trabzonspor'a verilen cezalarda değişiklik yaparak kararını açıkladı. TFF'nin kararına tepki yağdı.

TFF'den şok karar: Trabzon Spor'un cezası düştü!
Yayınlanma:

Trabzonspor'un, Fenerbahçe ile oynadığı Süper Lig mücadelesinde yaşanan saha olaylarına ilişkin Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen cezalar gözden geçirildi.

Tahkim Kurulu, PFDK'nın Trabzonspor'a uyguladığı 6 maç seyircisiz oynama ve 3 milyon lira para cezasını inceledi. Yapılan değerlendirme sonucunda, Trabzonspor'un seyircisiz oynama cezasını 4 maça indirirken, para cezasını da 448 bin liraya düşürdü.

Ayrıca, Tahkim Kurulu tarafından Fenerbahçeli futbolcular Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'a verilen 1'er maçlık men cezası da onandı.

Bu kararın ardından Trabzonspor'un cezasında indirim yapılarak hafifletilmesiyle birlikte, kulübün önümüzdeki maçlarda seyircisiz oynama cezası süresi de azalmış oldu.

Tahkim Kurulu'nun aldığı bu kararın ardından taraftarlardan tepki yağarken Fenerbahçe'den bu karara ne tepki vereceği de merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.