Ziraat Bankkart’ın zirve inadı sürüyor

Ziraat Bankkart, AXA Sigorta Efeler Ligi 20’inci haftasının erteleme mücadelesinde Galatasaray HDI Sigorta’yı konuk etti.

Ziraat Bankkart’ın zirve inadı sürüyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ziraat Bankkart, AXA Sigorta Efeler Ligi 20’inci haftasının erteleme mücadelesinde Galatasaray HDI Sigorta’yı konuk etti. Başkent Voleybol Salonunda oynanan bir saat 58 dakika süren zorlu mücadeleyi Ziraat Bankkart 3-1 kazanarak zirve takibini sürdürdü. Kırmızı beyazlılar Hollandalı smaçörü Wouter Maat ve Bulgar smaçörü Martin Atanasov’un etkili performansı ile sonuca ulaştı.

SON RAKİP FENERBAHÇE

Bu galibiyetin ardından Ziraat Bankkart almış olduğu galibiyet ile liderlik şansını sürdürdü. Kırmızı beyazlılar Cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe maçını kazanması durumunda lig etabını lider bitirecek ve önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligine ön eleme oynamadan katılma hakkı elde edecek.

İlk sete Ziraat Bankkart etkili servis atarak başladı. Başkent ekibi savunmada hata yapmayınca ilk seti 25-21 alarak 1-0 öne geçti. İkinci sette bu kez Galatasaray HDI Sigorta üstünlüğü vardı. Konuk ekip Maurice Torres ile köşe hücumlarından etkili olunca seti 22-25 alarak setlerde durumu 1-1’e getirdi. İlk iki sette iki takımda hem etkili servisler attı hem de orta oyuncuları ile bulduğu sayılarla sonuca gitti.

 Üçüncü sette Ziraat Bankkart rakibine büyük üstünlük kurdu. İlk teknik molaya 12-9 önde giden kırmızı beyazlılar mola dönüşü etkili servislerle rakibini oyundan düşürüp etkili servislerle seti 25-19 alarak yeniden 2-1 öne geçti. Dördüncü sete Galatasaray iyi başlamasına karşın çabuk toparlanan Ziraat Bankkart, Wouter Maat ile etkili hücumlar sonunda bulduğu sayılarla bu seti de 25-21 alarak maçtan 3-1 galip ayrılıp erteleme maçından üç puanla ayrıldı.

SALON: Başkent Voleybol Salonu

ZİRAAT BANKKART: Martin Atanasov, Wouter Maat, Maarten Van Garderen, Bedirhan Bülbül, Arslan Ekşi, Emin Gök (Berkay Bayraktar(L) Burakhan Tosun, İzzet Alp Akkuş)

GALATASARAY: Batuhan Avcı, Melih Sıratca, Ertuğrul Gazi, Vahit Emre Savaş, Murat Yenipazar, Maurice Torres (Mert Burak(L)

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.