LÖSEV'den anlamlı çağrı: 'Fitrenizi LÖSEV’e verin hasta çocuklar iyileşsin!'

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) yardımseverlerin kuruma yaptıkları fitre, fidye ve zekat bağışlarıyla lösemi ve kanser tedavisi gören hastaların tedavi masraflarının ve sosyal ihtiyaçlarının karşılandığını açıkladı.

LÖSEV'den anlamlı çağrı: 'Fitrenizi LÖSEV’e verin hasta çocuklar iyileşsin!'
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

LÖSEV’in aylık düzenli nakdi desteklere ek olarak, bayram öncesi yüzlerce aileye 50 bin ila 30 bin TL arasında “Karşılıksız Özel İhtiyaç Kredisi” çekleri verdi. Türkiye genelinde başlatılan karşılıksız özel ihtiyaç kredisi desteği Ankara başta olmak üzere, Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Antalya, Bartın, Batman, Bursa, Çankırı, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Hakkari, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırşehir, Konya, Samsun, Şanlıurfa, Şırnak, Tokat, Van ve Zonguldak illerinde, lösemi ve kanser ile mücadele eden yüzlerce aileye ulaştırıldı.

"SİZLERİN SAYESİNDE YALNIZ HİSSETMİYORUZ"

LÖSEV tarafından 50 bin TL yardım yapılan Ankara’da yaşayan 7 yaşındaki Muhammed Ensari Kuruağaç’ın annesi Leyla Kuruağaç, 2020 yılında Bitlis’te Muhammed’e lösemi tanısı konduğunu ve pandemi olması nedeniyle çok zor günler geçirdiklerini söyledi.

Anne Kuruağaç, LÖSEV ile ilgili şunları söyledi:

“Muhammed’in tedavisi için Ankara’ya taşınmak zorunda kaldık. Devlet hastanesinde tedavi görürken LÖSEV ile tanıştık. Bu süreçte LÖSEV hep yanımızda oldu. Muhammed Beşiktaşlı, Beşiktaş marşları onu coşkulandırıyor. Zaman zaman yaşıtlarıyla oyunlar oynuyor, Muhammed heyecanlı bir çocuk, sokak hayvanlarına karşı çok ilgili. Özellikle yemek sofrasından artan kemikleri cebine koyar ‘Anne bunları köpeklere verelim!’ der. Büyüyünce polis olmak istiyor. Muhammed’in şu an kontrolleri devam ediyor. 50 bin TL’lik çeki Muhammed için kullanacağız. LÖSEV'e ve tüm bağışçılara teşekkürler. Sizlerin sayesinde yalnız hissetmiyoruz."

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.