Gençlerbirliği’nin konuğu Ümraniyespor

Gençlerbirliği Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında evinde bir diğer ligde zirve mücadelesi veren Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek.

Gençlerbirliği’nin konuğu Ümraniyespor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gençlerbirliği Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında evinde bir diğer ligde zirve mücadelesi veren Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Zirveyi yakından ilgilendiren zorlu mücadele saat 16.00’da başlayacak ve mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Gençlerbirliği bugün Eryaman Stadı’nda oynayacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı siyahlılar kendi tesislerinde teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde yapılan son antrenmanı ısınma koşusunun ardından kuvvet ve dayanıklılık çalışmasına geçen futbolcuları günü yapılan çift kale maçla tamamladı. Çift kale maçta kıran kıran bir mücadele ortaya koyan futbolcuların performansı Erkan Sözeri’ni yüzünü güldürdü.

İLK MAÇ GENÇLER’İN

İki takım Spor Toto 1. Ligin ilk yarısının 6. haftasında Ümraniye Belediyesi karşı karşıya gelmiştiler. Gençlerbirliği deplasmanda rakibini 62. dakikada Alper Uludağ ve 83. dakikada Nadir Çiftçi’nin golleriyle 2-0 yenerek liderliğini sürdürmüştü. Bugün ligde bir kez daha karşı karşıya gelecek iki takımdan Gençlerbirligi 44 puanla üçüncü sırada bulunurken, Ümraniyespor ise ligde 41 puanla dördüncü sırada şampiyonluk mücadelesi veriyor. İki takımın zorlu ve çekişmeli mücadelesinden galip gelen takım zirve yolunda önemli bir engeli aşmış olacak.

BİLETLER SATIŞTA

Öte yandan Gençlerbirliği Spor Kulübü bugün oynanacak olan Ümraniyespor maçının biletlerinin satışının devam ettiğini açıkladı. Bugün Eryaman Stadı’nda oynanacak maçın bilet fiyatlarının Maraton 10 TL, Kapalı: 15 TL ve Deplasman tribününün 13 TL olarak satışta olduğunu ve bilet almak isteyen Ankaralıların maç günü gerek internet üzerinden gerekse stat gişelerinden temin edilebileceğini açıkladı.

HAKEM ATİLLA KARAOĞLAN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Birinci Lig’in 23. haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre bugün Eryaman Stadyumu’nda saat 16.00’da oynanacak mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Mehmet Şahan Yılmız ve Uygar Bebek yapacak. Maçın dördüncü hakemi Turgut Doman olurken, gözlemcisi Muammer Tokat olacak. Maçın temsilciliklerini ise Bülent Bayazıt, Kerim Altıay ve Cevaz Ocak yapacak.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.