Yeniçeriler uygun adım

Spor Toto Birinci Lig’de Osmanlıspor fırtınası sürüyor. Süper Lig’den düştükten sonra takımın başına Mustafa Reşit Akçay’ı getiren mor sarılılar sezona sancılı başladı.

Yeniçeriler uygun adım
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Birinci Lig’de Osmanlıspor fırtınası sürüyor. Süper Lig’den düştükten sonra takımın başına Mustafa Reşit Akçay’ı getiren mor sarılılar sezona sancılı başladı. Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen Osmanlıspor onüçüncü haftada kaybedilen 1-0 Eskişehirspor maçının ardından Akçay ile yollarını ayırıp yerine eski teknik direktörü Osman Özköylü’yü getirmesi ile büyük çıkışa geçti.

DÖRT MAÇTA BİR GALİBİYET

Ligin açılış maçında deplasmanda üstün bir futbol oynadığı mücadelede deplasmanda Boluspor’a 1-0 yenilerek başlayan Osmanlıspor ikinci haftada evinde Giresunspor’a yine aynı sonuçla 1-0 kaybettikten sonra üçüncü haftada deplasmanda Balıkesipspor Baltok’u 3-0 yenerek galibiyetle tanışan mor sarılılar dördüncü haftada Ankara derbisinde Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan mücadelede maçın hakimi olmasına karşın sahadan yine 1-0 mağlup ayrılmasının ardından kulüpte teknik adam değişikliğine gidildi.

osmanlispor-11-009.jpg

BÜYÜK ÇIKIŞ BAŞLADI

Mor sarılılar son olarak Ankara derbisinde Cumartesi akşamı Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. İlk yarıdaki maçı 1-0 kaybeden mor sarılılar rakibinden rövanşı 2-0’lık sonuçla alarak galibiyet serisini 8 maça çıkardı. Rakibini Burhan Eşer ve Sinan Kurt’un golleriyle rakibi karşısında sonuca gitti. Maçın tamamında rakibinden üstün bir oyun ortaya koyan Osmanlıspor rakibi ile puanlarını 41’de eşitleyip averajla ikinci sıraya yükselip şampiyonluk yarışında bende varım dedi.

10 MAÇTIR YENİLMİYOR

Mor-sarılı ekip, teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde çıktığı 10 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Mor sarılılar son 10 maçında 9 galibiyet ve 1 beraberlik alarak hanesine 28 puan yazdırdı. Özköylü yönetimindeki Osmanlıspor çıktığı ilk maçta İstanbulspor'u 1-0 yenerek başladığı galibiyet serisinde Tetiş Yapı Elazığspor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra Ümraniyespor'u 1-0, Afjet Afyonspor'u 3-2, Altay'ı 1-0, Adanaspor ve Boluspor'u 3-1, Giresunspor'u 2-0, Balıkesirspor Baltok'u 1-0, Gençlerbirliği'ni de 2-0 mağlup ederek ligde ikinci sıraya çıktı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.