Çankayalı minikler 23 Nisan'ı kulaç atarak kutladı!

Çankaya Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk Spor Merkezi ve Erdal İnönü Kapalı Yüzme Havuzları'nda düzenlediği özel etkinlikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yılını coşkuyla kutladı.

Çankayalı minikler 23 Nisan'ı kulaç atarak kutladı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Çankaya Belediyesi tesislerinde her yaş grubundan vatandaşa spor yapma imkanı tanıyor. Bu kapsamda, temel yüzme eğitimi alan Çankayalı çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel olarak düzenlenen etkinlikte havuzlarda yerlerini aldılar. Eğitimlerin sonunda, minik yüzücüler Türk bayrağını gururla açarak bayramlarını kutladı.

ÇOCUKLARA ÖZEL EĞİTİMLER

Mustafa Kemal Atatürk Spor Merkezi ve Erdal İnönü Kapalı Yüzme Havuzları'nda gerçekleştirilen etkinlikte, 5-15 yaş arası 270 çocuk, konusunda uzman eğitmenler eşliğinde temel yüzme eğitimi aldı. Her biri yarı olimpik olan havuzlarda gruplara ayrılan çocuklar, su üzerinde kalma, serbest stil, sırt üstü ve kurbağalama stil tekniklerini öğrenerek yüzme becerilerini geliştirdi.

cankayabel.jpg

Haftanın her günü düzenlenen kurslara katılan çocuklar, eğlenceli ve sosyal bir ortamda vakit geçirme fırsatı buldu. Eğitmenlerin birebir ilgi gösterdiği kurslarda çocuklar; salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri saat 17.00 ile 19.00 arasında, cumartesi ve pazar günleri ise 10.30’dan 18.00’e kadar birer saat arayla yüzme becerilerini geliştirme şansı elde etti.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.