Hakan Han Özcan'dan belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Başkent'te kazanmış oldukları ilçelerin belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hakan Han Özcan'dan belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyareti
Yayınlanma:

DERLEME: ÖMERCAN ÖZMEN

31 Mart seçimlerinden büyük bir kayıpla çıkan AK Parti Ankara Teşkilatı, 8 ilçeyi kazanarak Ankara'nın ilçe yönetimlerinde söz sahibi olmaya devam ediyor. Seçim kampanyasını yürüten isimlerin başında gelen AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan han Özcan, Başkent'te kazandıkları ilçelerin belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor.

Aralarında Sincan, Altındağ ve Pursaklar'ın da olduğu AK Partili belediyeleri ziyaret eden hakan Han Özcan, seçilen başkanları tebrik edip başarılar diledi.

BAŞKANALRDAN TEŞEKKÜR PAYLAŞIMI

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yaptığı paylaşımda "İl Başkanımız Sn. Hakan Han Özcan'ı, İlçe Başkanımız Sn. Fatih Bildik ile beraber, belediyemizde misafir ettik. Hakan Han Özcan Başkanımıza ve beraberindeki heyete hayırlı olsun dilekleri ve nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

sncn.jpg

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ise Hakan Han Özcan'ın ziyaretini sosyal medya hesabından paylaşarak şu mesaja yer verdi:

"İl Başkanımız Sn. @hakanhanozcan İlçe Başkanımız Sn. @Mstafa_Ozcan ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizi belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretlerinde yeni dönem için başarı temennilerini ileten değerli İl Başkanımıza, İlçe Başkanımıza ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum."

prsklr.jpg

Özcan'ın ziyaretini paylaşan isimlerden biri de Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin oldu. Çetin, kısa paylaşımında, "AK Parti Ankara İl Başkanımız Sayın Hakan Han Özcan’ı belediye binamızda ağırladık. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." notu düştü.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.