Keçiören Belediyesi yaşlı ve engellilerin umudu oluyor

Sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında evde temizlik hizmeti sunan Keçiören Belediyesi, ilçedeki yaşlı ve engelli vatandaşların umudu oluyor.

Keçiören Belediyesi yaşlı ve engellilerin umudu oluyor
Yayınlanma:

Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yaşlı ve engelli vatandaşların en büyük ihtiyacı olan temizlik çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Belediye bünyesinde oluşturulan özel ekip tarafından, yaşlı ve engelli vatandaşların evlerinde dip köşe temizlik yaparak tertemiz bir ortamın oluşmasını sağlanıyor.

Belediyenin sosyal hizmetlerinin artarak devam edeceğini belirten ve ilçeyi daha yaşanabilir hale getireceklerini ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, özellikle yaşlı ve engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak birçok yeni hizmetin de hayata geçirileceğini belirtti.

kbld.jpg

TEMİZLİK HİZMETİ NASIL ALINIYOR?

Temizlik hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar Keçiören Belediyesi ile iletişime geçerek randevu oluşturuyor. Ekipler, belediyedeki koordinasyon birimince belirlenen gün ve saatte ilgili adreslere giderek temizlik çalışmalarını yürütüyor.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.