Dernekler parkede kapıştı

Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Federasyonu (VHGF), Türkiye Voleybol Federasyonu’nun (TVF) katkılarıyla 1. Dernekler Voleybol Turnuvası düzenledi.

Dernekler parkede kapıştı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Federasyonu (VHGF), Türkiye Voleybol Federasyonu’nun (TVF) katkılarıyla Ankara’da TVF Başkent ve Beştepe Voleybol Salonları’nda federasyona üye Adana, Ankara, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Tekirdağ derneklerinin katılımı ile 1. Dernekler Voleybol Turnuvası düzenledi.

İKİ GÜN SÜRDÜ

İki gün boyunca oynanan karşılaşmaların ardından Ankara Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği takımı şampiyon olurken; Kocaeli Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği takımı ikinci, İzmir Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği takımı üçüncü ve Tekirdağ Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği takımı dördüncü olarak tamamladı.

MADALYALARI VERİLDİ

Final karşılaşmasının ardından düzenlenen madalya ve kupa töreninde; turnuvayı 6’ncı sırada tamamlayan İstanbul VHGD takımına madalya ve kupalarını Şükrü Çobanoğlu verdi. Turnuvayı 4’ncü sırada tamamlayan Tekirdağ VHGD takımına madalya ve kupalarını Nihat Ermihan verdi. Turnuvayı 3’ncü sırada tamamlayan İzmir VHGD takımına madalya ve kupalarını Mustafa Yurtsever verdi. Turnuvayı 2’nci sırada tamamlayan Kocaeli VHGD takımına madalya ve kupalarını TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu verdi. Turnuvayı şampiyon olarak 1’nci sırada tamamlayan Ankara VHGD takımına madalya ve kupalarını TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ verdi.

GENEL SIRALAMA

1.Ankara VHGD

2.Kocaeli VHGD

3.İzmir VHGD

4.Tekirdağ VHGD

5.Adana VHGD

6.İstanbul VHGD

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.