Faslı yıldız Ankaragücü’nde

Altı yıl aradan sonra Spor Toto Süper Lig’e yükselen ve Ankara’nın Süper Ligdeki tek temsilcisi olan MKE Ankaragücü’nde ikinci etap hazırlıkları bütün hızıyla sürüyor.

Faslı yıldız Ankaragücü’nde
Yayınlanma:
Güncelleme:

Altı yıl aradan sonra Spor Toto Süper Lig’e yükselen ve Ankara’nın Süper Ligdeki tek temsilcisi olan MKE Ankaragücü’nde ikinci etap hazırlıkları bütün hızıyla sürüyor. Yoğun antrenman temposu ile lige sıkı şekilde hazırlanan sarı lacivertlilerde tempo giderek artıyor.

GÜNDE ÇİFT ANTRENMAN

Spor Toto Süper Ligin yeni ekibi MKE Ankaragücü’nün Erzurum kampı günde çift antrenmanla devam ediyor. Teknik Patron İsmail Kartal yönetiminde her geçen gün antrenman temposunu artıran Ankara’nın güçlü temsilcisi, üç yıldır Erzurum’u kamp için tercih eden kulüpler arasında yer alıyor. Erzurum kamplarının ardından ligde başarılı sonuçlar alan sarı lacivertlilerde gelenek bozulmadı. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal da, Erzurum kampının çok iyi geçtiğini belirterek, takımının çalışma temposundan memnun olduğunu ifade etti.

SON TRANSFER FASLI MOKHTAR

Bir yanda Spor Toto Süper Lig hazırlıklarını sürdüren MKE Ankaragücü bir yandan da transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Sarı lacivertliler 26 yaşındaki Faslı sol açık Younnes Mokhtar ile 3 yıllık ön sözleşme imzaladı. Youness Mokhtar’ın kaliteli bir oyuncu olduğunu belirten Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, “Mokhtar hayırlı olsun. Ankaragücü emin adımlarla kadrosunu kurmaktadır” ifadelerini kullandı.

BİRÇOK ÜLKEDEN TEKLİFLER ALDIM

İmza töreninde hazır bulunan sarı lacivertli Kulübün Başkanı Mehmet Yiğiner ile görüştükten sonra kedisini kulübe bağlayan imzayı atan Mokhtar, “Türkiye ve Avrupa’dan birçok teklif aldım. Ankaragücü’nün büyüklüğünü anlattılar. Başkentin en üst ligdeki tek takımı. Taraftarlarının ününü duydum. Bir an önce takımıma katılmak ve taraftarlarımızın karşısında futbol oynamak istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.