Özgür Özel sözünü tuttu: Motosikletle sokakta turladı!

Denizli'nin yerel seçim döneminde, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum'a "Büyükşehir belediyesini kazan, kırmızı motor benden" sözü vermesinin ardından beklenen an gerçekleşti. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından kazanılan zaferin kutlandığı bir atmosferde, Özgür Özel, sözünü tutarak İl Başkanı Horzum'a kırmızı bir motosiklet hediye etti.

Özgür Özel sözünü tuttu: Motosikletle sokakta turladı!
Yayınlanma:

Denizli'de gerçekleşen yerel seçimlerin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçim kampanyası sırasında verdiği sözü tutarak Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum'a kırmızı bir motosiklet hediye etti. Seçim öncesi Horzum'a "Büyükşehir belediyesini kazan, kırmızı motor benden" şeklinde söz veren Özel, kazanılan seçimin ardından bu sözünü yerine getirdi.

Karar'ın haberine göre, Ege turu kapsamında Denizli'yi ziyaret eden Özgür Özel, ilk olarak CHP Denizli İl Binası'na giderek Horzum'u ziyaret etti. Ziyaret sırasında Özel, seçim gününe dair bir espri yaparak "Seçim günü tek kaybettiğim şey bir motor" dedi ve bu sözünün arkasında durarak Horzum'a kırmızı Vespa motosikletini hediye etti.

Hediye edilen motosikletle birlikte Özel ve Horzum, Denizli'nin sokaklarında tur attı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.