Selçuk Bayraktar'dan terör yanlısı gazeteciye 'Türkçe ve Kürtçe' yanıt!

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, terörden temizlenen Hakkari'nin Çukurca ilçesinde çektiği bir fotoğrafı paylaşarak terör örgütü yandaşı bir gazetecinin hakaret içeren paylaşımına karşılık verdi.

Selçuk Bayraktar'dan terör yanlısı gazeteciye 'Türkçe ve Kürtçe' yanıt!
Yayınlanma:

Baykar CEO'su Selçuk Bayraktar, 2. Ordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel ve ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol ile birlikte Türk mühendislerince üretilmiş yüksek teknolojiye sahip sınır ve ötesindeki birlikler ile üs bölgelerinde görev yapan Mehmetçiklere Ramazan Bayramı ziyareti gerçekleştirdi.

BAYRAKTAR'DAN ALKIŞLATAN YORUM

Bu ziyaret sırasında Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, bölgede nadir bulunan ters lale ile çekilen bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Ancak, bu paylaşıma terör örgütü yandaşı bir gazeteci olan Frederike Geerdink'ten "Defol Kürdistan'dan." şeklinde hakaret içerikli bir yorum geldi.

Geerdink'in bu provokasyonuna Bayraktar sessiz kalmadı ve Türkçe ve Kürtçe olarak yanıt verdi. Bayraktar, yaptığı açıklamada, "Biz barış için teknoloji üretiyoruz. Terörün dili olmadığını ve terörün karşısında dimdik durduklarını" belirtti. Ayrıca, Türkiye'nin her köşesinde terörle mücadele eden güvenlik güçlerine ve vatandaşlara teşekkür etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.