Tamirci elektrik süpürgesinin içinden öyle bir şey çıkardı ki gözlerine inanamadı!

Iğdır’ın Merkez Cumhuriyet Mahallesi Millet Caddesi'nde elektrik malzemeleri satan ve tamircilik yapan Servet Çakmaz, tamir için getirilen bir süpürge makinesinde beklenmedik bir durumla karşılaştı.

Tamirci elektrik süpürgesinin içinden öyle bir şey çıkardı ki gözlerine inanamadı!
Yayınlanma:

Tamirci Çakmaz, makineyi kontrol ettikten sonra anahtar kısmında bir arıza olduğunu belirledi ve makinenin tamamını sökmeden bu arızayı giderdi.

Makineyi prize takar takmaz, motor kısmından farelerin çıkmaya başladığını gören Çakmaz, şaşkınlık içinde dışarı çıkardı.

Dışarıda makineyi açan Çakmaz, farelerin makinenin içinde yuva yaptığını ve yavrularıyla birlikte 10-15 fare olduğunu gözlemledi. Bu olay, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Elektrik ustası Çakmaz, olayla ilgili olarak, bir müşterinin arızalı süpürge makinesini getirdiğini ve makineyi tamir etmeye çalışırken beklenmedik bir durumla karşılaştığını belirtti. Makineyi çalıştırdığında içinden 5-6 fare çıktığını gördü. Anahtar kısmında bir arıza olduğunu tespit ettikten sonra makineyi çalıştırdığında ise 10-15 fare daha çıktığını fark etti. Çakmaz, bu tür bir durumla ilk defa karşılaştığını ve çok şaşırdığını ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.