TESK Başkanı Palandöken'den 23 Nisan mesajı!

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı yayımladığı bir mesajla kutladı.

TESK Başkanı Palandöken'den 23 Nisan mesajı!
Yayınlanma:

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümü ve Birinci Meclisin açılışını kutladı.

''ÜLKENİN İSTİKBALİNİN TEMİNATI''

Palandöken, yayımladığı mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 23 Nisan 1920'de açılmasıyla milletin bağımsızlık ve milli iradenin hâkimiyetinin dünyaya ilan edildiğini belirtti. Mustafa Kemal'in bu önemli günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilan ederek dünya çocuklarına armağan ettiğini vurgulayan Palandöken, çocukların ulusal egemenliği gelecek nesillere aktararak ülkenin istikbalinin teminatı olacağını ifade etti.

Başkan Palandöken, mesajında şunları kaydetti: "Bizlere emanet edilen bu güzel ülkeyi daha yaşanabilir kılmak ve daha güzel yarınlara taşımak için çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmeli, onların geleceklerini aydınlık kılmalıyız."

Son olarak, sevgili çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ve Birinci Meclisin açılışının 104. yıl dönümünü en içten duygularıyla kutlayan Palandöken, bu özel günün önemine vurgu yaparak kutlamaların coşkuyla geçmesini diledi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.