AK Parti’den Özgür Özel-Erdoğan görüşmesine dair açıklama

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in TBMM'de gerçekleştirdiği görüşme hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti’den Özgür Özel-Erdoğan görüşmesine dair açıklama
Yayınlanma:

Akbaşoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, görüşmenin önemine dikkat çekerek, "Bugünün önemine uygun olarak bir görüşme oldu ve bayramlaşıldı" dedi.

Görüşmenin kamuoyuna daha önce yansıyan taleplerin sonucunda gerçekleştiğini belirten Akbaşoğlu, bu yılın bu taleplerin yerine getirilmesiyle anlam kazandığını ifade etti. Akbaşoğlu, görüşmenin meclisin 104. yaşını kutlama ambiyansı içinde gerçekleştiğini vurguladı ve bütün milletvekillerinin bir araya gelerek bu birlikteliği ortaya koyduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resepsiyona katılımıyla birlikte, milletvekilleri ve davetlilerin bir araya geldiğini belirten Akbaşoğlu, daha sonra odada değerli siyasi parti liderleri ve temsilcileriyle görüşmeler yapıldığını aktardı. Bu görüşmelerin, günün önemine yakışır şekilde gerçekleştiğini ve bayram havasında geçtiğini dile getirdi.

Akbaşoğlu, içerideki toplantıya katılan isimler arasında CHP Genel Başkanı, Hüda-Par Genel Başkanı, DSP Genel Başkanı, AK Parti Grup Başkanı, Meclis Başkanvekilleri ve Meclis Başkanı ile MHP Grup Başkanvekilinin bulunduğunu belirtti. Bu kapsamlı görüşmenin, günün önemine uygun olarak bayram havasında geçtiğini ve tüm katılımcılar arasında birlik ve beraberliği pekiştirdiğini vurguladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.