Arda Turan'a bir dava da eski ev sahibinden

Eyüpspor'un Teknik Direktörü Arda Turan, 2015-2018 yılları arasında Barcelona'da kiraladığı villa tipi evde 230 bin Euro'luk hasara neden olduğu iddiasıyla suçlanıyor.

Arda Turan'a bir dava da eski ev sahibinden
Yayınlanma:

El Periodico de Espana gazetesi, Arda Turan'ın eski ev sahibi tarafından Barselona İl Mahkemesi'nde açılan davaya ilişkin ayrıntıları aktardı. Eski futbolcunun 3 yıllık süre boyunca kaldığı evin hasar bedelinin 230 bin Euro olduğu belirtiliyor.

Barselona'nın lüks bir bölgesinde bulunan ve 18 milyon Euro değerinde olduğu ifade edilen evin sahibi, Arda Turan'ın evi terk ederken çeşitli alanlarda hasar bıraktığını ileri sürdü. Ev sahibi, mahkemeye sunulan bilirkişi raporuna dayanarak, Arda Turan'ın evdeki kapılardan bahçeye, ışık ve elektronik sistemlerden havuza kadar birçok alanda hasar bıraktığını iddia etti.

Hasarın en yüksek miktarının mobilyalar, ışık sistemleri ve temizlik gibi alanlarda olduğu belirtilirken, mutfakta da ciddi hasarlar tespit edildiği kaydedildi. Evin sahibi, Arda Turan'ın evi kiralarken evi detaylı bir şekilde dezenfekte ettirdiğini ve temizlettiğini ancak sonrasında yaşananların beklenmedik olduğunu dile getirdi.

Mahkemedeki davanın, Arda Turan'ın adresine ulaşma konusundaki zorluklar nedeniyle yavaş ilerlediği belirtiliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.