İngiltere Premier Lig'de şok iddia: 2 futbolcu tecavüz suçlamasıyla tutuklandı

İngiltere Premier Lig için büyük bir iddia ortaya atıldı. Daily Mail'in haberine göre, aynı takımda oynayan ve 19 yaşında olan iki oyuncu, tecavüz iddiasıyla tutuklandı.

İngiltere Premier Lig'de şok iddia: 2 futbolcu tecavüz suçlamasıyla tutuklandı
Yayınlanma:

Skandalda ismi geçen futbolcuların isimleri açıklanmazken, tutuklamanın son hafta maçının ardından stadyum çıkışında gerçekleştiği belirtildi. İddialara göre, tutuklanan oyuncuların hafta sonu ev sahibi olan takımlardan birinde forma giydiği öne sürülüyor.

Bu takımlar arasında Everton, Aston Villa, Crystal Palace, Fulham, Luton Town, Sheffield United ve Wolves bulunuyor. Ancak tutuklanan oyuncuların, hafta sonu Arsenal'i ağırlayan ve maç kadrosunda 19 yaşında 3 futbolcunun olduğu Wolves forması giyen oyuncular olduğu konuşuluyor. Gece boyunca gözaltına alınan oyuncular daha sonra polis tarafından ihtiyati olarak sorguya çekildi.

Daily Mail gazetesinin iddiasına göre, bir oyuncunun sahayı terk ettikten sonra kulüp stadyumunda saldırı ve tecavüze yardım ve yataklık etme şüphesiyle polis tarafından sorgulandığı bildirildi.

Her iki oyuncunun da daha fazla soruşturma yapılıncaya kadar kefaletle serbest bırakıldığı belirtiliyor. Bu olay, Premier Lig'in tarihinde nadir görülen ve büyük yankı uyandıran bir skandal olarak kayıtlara geçti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.